Специализиран немски език

Специализирани онлайн курсове по немски език с професионална насоченост:

Вече сте избрали своята сфера за реализация и желаете да натрупате допълнителни знания. Нашите специализирани онлайн курсове по немски език с професионална насоченост са най-доброто решение за Вас. В допълнение всеки от нашите курсисти получава файл с повече от двеста от най-използваните изрази и фрази в ежедневната комуникация, както и файл с най-известните туристически обекти в Западна Европа и света, имената на най-посещаваните градове и най-известните забележителности в тях.

Menschen im Beruf Pflege A2 B1

ЗАПИШИ СЕ

Menschen im Beruf Medizin B2_C1

ЗАПИШИ СЕ

Специализирани онлайн курсове по немски език с професионална насоченост за здравни работници

Вие сте здравен работник или студент по медицина и желаете да работите, следвате или специализирате в Германия, Австрия или Швейцария. Нашият специализиран курс по медицина за здравни работници ще положи основите, ще обогати максимално Вашия речник и ще Ви постави в ситуации от различен характер, подготвяйки Ви максимално добре за сферата Ви на реализация, имайки за цел максималното усвояване на материала.

Всеки курс включва освен заложените теми и основен преговор на граматиката за съответното ниво посредством разширения хорариум и богат набор от допълнителни граматични и лексикални упражнения.

Menschen im Beruf Tourismus A1

ЗАПИШИ СЕ

Menschen im Beruf Tourismus A2

ЗАПИШИ СЕ

Специализирани онлайн курсове по немски език с професионална насоченост за работещите в сферата на туризма

Ако сте решили да се развивате в сферата на туризма, нашият специализиран онлайн курс по немски език „TOURISMUS“ е точно това, което сте търсили. По време на този курс освен обичайните теми, граматика и лексика се заучават най-специфичните и необходимите Ви изрази и фрази, посредством различни диалози и упражнения. Всеки курсист получава файл с най-известните туристически обекти в Западна Европа и света, имената на най-посещаваните градове и най-известните забележителности в тях както и файл с повече от двеста от най-използваните изрази и фрази в ежедневната комуникация.

Menschen im Beruf Telefontraining B1_B2

ЗАПИШИ СЕ

Специализирани онлайн курсове по немски език с професионална насоченост за работещите в сферата на услугите

Ако сте комуникативна личност и сте решили да се развивате в корпоративната сфера, и по-точно в някой от съпорт-отделите, нашият специализиран онлайн курс по немски език „TELEFONTRAINING“ ще структурира оптимално досегашните Ви знания и ще обогати максимално Вашия речник с всички необходими изрази и фрази, от които се нуждаете за едно успешно начало. Освен това се обръща специално внимание на упражненията за слушане с разбиране и говорене. И не на последно място, във всеки курс обръщаме специално внимание на писането на имейли, за да може всеки един наш курсист да придобие нужния му опит.